Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
x
Υπηρεσίες
Η δημιουργία χρειάζεται χρόνο. Εμείς το γνωρίζουμε όσο κανείς. Επιλέξτε την υπηρεσία που καλύπτει την ανάγκη σας.
Αποθήκευση

Η Εταιρεία μας διαθέτει δύο αποθήκες-κέντρα διανομής. Η μία βρίσκεται στην έδρα της Εταιρείας στην περιοχή της Έγκωμης στη Λευκωσία και η δεύτερη, η οποία αποτελεί το κυρίως κέντρο διανομής, βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκταση της ανέρχεται σε 38.000 τ.μ. εκ των οποίων 10.000 τ.μ. είναι καλυμμένα! Η αποθήκη στην περιοχή Έγκωμης ανέρχεται σε έκταση 2000 τ. μ. και καλύπτει κυρίως ανάγκες πελατών οι οποίοι επιδίδονται οι ίδιοι σε μικρές κατασκευαστικές εργασίες. Στην αποθήκη της βιομηχανικής περιοχής Ιδαλίου αποθηκεύονται και διατίθενται όλα τα διαθέσιμα προϊόντα, όπως οικοδομικό σίδηρο, ξυλεία, κεραμικά δαπέδου, παρκέ, είδη υγιεινής, κεραμίδια, υαλότουβλα θερμομονωτικά υλικά, γυψοσανίδες και μεγάλη γκάμα τεχνικών προϊόντων. Τα προϊόντα φυλάσσονται σε κλειστούς χώρους με σύστημα εξαερισμού. Διαθέτουν barcodes και τυγχάνουν ταξινόμησης ανά είδος.

Εικόνα
s
Εικόνα
s
Οικοδομικά Υλικά

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό,με εμπεριστατωμένη καθοδήγηση και εξειδικευμένες συμβουλές, συμβάλλει στην καταλληλότερη για τις ανάγκες σας επιλογή οικοδομικών υλικών.

Διανομή

Παρέχεται δωρεάν παράδοση σε όλη την Κύπρο την οποία εγγυάται ο εκσυγχρονισμένος στόλος βαρέων οχημάτων της Εταιρείας. Φορτηγά και νταλίκες εξοπλισμένα με γερανούς και υδραυλικά συστήματα αντίστοιχα, εξυπηρετούν σε θέματα μεταφοράς, φόρτωσης και εκφόρτωσης των υλικών στην εκάστοτε ζητούμενη περιοχή. Επισημαίνεται ότι τόσο τα οχήματα όσο και ο εξοπλισμός τυγχάνουν ελέγχου και πιστοποίησης καταλληλότητας από υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας και από άλλους ανεξάρτητους φορείς ελέγχου, στη βάση κανονισμών που η νομοθεσία υποδεικνύει.

Οι άριστες συνεργασίες εγγυούνται τα καλύτερα αποτελέσματα.